Skillanden mellan intelligens och galenskap är hårfin

Ja, så då är det alltså måndag. Och en ny vecka. Idag har varit... ja en dag men både postiva och negativa saker. Jag skulle gärna vilja börja med de positiva.

Och det var att jag träffade Marwa och Yasmin i skolan (de är systrar) och Marwa skjussade mig till Stuvsta och det slutade med att jag åkte hem till henne istället. Vi gick i samma gymnasium och det var väl antagligen där jag träffade henne senast! Så det var väldigt roligt faktiskt! =)

Sen senare när jag var på väg hem och satt på bussen så kom jag att tänka på pappa, jag tänkte; shit jag har inte ens ringt honom på en vecka! Och jag fick en sån intensiv längtan efter pappa att jag bara ville komma hem för att ringa honom!! Sen när jag tittar på mobilen för att se vad klockan är så har jag två missade samtal..... av pappa!! dadiddooooo!! =) Så då ringde jag upp och vi snackade. Sen när jag kom hem sa han att vi skulle prata på msn istället..... och det mina vänner, det är en hel vetenskap för sig att försöka kommunicera med pappa på msn! hahahaha

Så loggade jag in på FB... och vem ploppade upp vid chatten om inte shippelito! Weeiii så även hon fick logga in på msn och verka som språkrör mellan mig och pappa hahaha!

Efter det... börjar min kurva att dala...
Jag slänger ihop lite mat och sätter mig ner med matten. Jag fattar ingenting och när jag jämför mina svar med facit så är jag inte ens i närheten  av rätt svar, men ändå så känner jag mig optimistisk!! Jag fortsätter och inser efter ett tag att jag bara bläddrat i boken i cirka 40 minter. Jag är trött, stressad och bestämmer mig för att åka till mattecentrum trots att jag innerst inne känner att det inte är en bra idé..

Jag kommer dit, Rådmansgatan. Och min sk matte timme inleds med att jag får sitta och räcka upp handen i 45 minuter innan jag får hjälp och får en helt förlamad arm på köpet! Hjälpen gick på ca 30 sekunder "Ja men det där löser du bara med en pq-formel! Kan du den? Ja men dåsa, vad bra"  och efter ytterligare 2 minuter sitter jag med handen uppe. Får hjälp av en helt värdelös människa, ursäkta. Men denna person var verkligen inte till någon nytta alls. Jag fick tre tal gjorda och efter 1½ timme packade jag ihop mitt pick och pack och drog. Fick kämpa för allt jag var värd för att inte börja böla mitt på centralens station. Och jag kom fram till att ibland måste man nog inse sina begränsningar. Matte är nog inte riktigt min grej asså, men ta mig fan jag ska fortsätta tills jag gråter blod.

Kommer fram till fruängen 19.02 och tittar på bussens tavla där buss 703 avgick 19.01 där buss 704 avgick 19.01 och där buss 707 avgick 19.01 I rest my case.

En annan sak som stör mig är att den förbannade tidningen DN har börjat komma till oss... Fy fan det är ingen j*kla tidning det är ju böcker dom skickar.. stora uppslagsverk eller något! Två tidningar och sen får inget mer plats i brevlådan och det är typ 20 tidningar i en! Om jag får en DNtidning till återstår det bara ett skott i huvudet och det är inte mitt huvud som ryker!!!

Utöver mitt nära nervsammanbrott, lite tårar, panik och ångest så sitter jag här framför datan och känner mig relativt tillfreds, Kanske för jag känner sånt stöd från min vän bobby. Imorgon är det en ny dag och jag har många lyckliga breakdowns framför mig. Så med det gott folk önskar jag er en fortsatt trevlig kväll och är det någon som känner sig duktig på MatteCP så är det bara att höra av sig!

Puss och Kram
///Yasmin.

Ok. Snö bort tack

Var på min andra lektion igår "Organisation och ledarksap" ska nog bli en rolig kurs. Har samma lärare som jag hade i FE A+B så det är också ett plus. Dock så gick bara efter en timme lektionen började, dels för att jag var så sjuuuukt tröttt.... och jag skulle ju iväg och handla lite mat och så och ville inte komma hem klockan hundra liksom.

Strax efter klockan tre dök silvija upp och vi lagade mat och kollade sen på film. Fast jag vet inte hur mkt vi såg av filmen för jag ansträngde mig för allt jag var värd att inte somna, och silvija sa jag kommer somna, jag kommer somna, nej nu blundar jag. Haha. Men sen vid halv sju kom Huda hit och då blev det lite liv i stugan iaf. Hahaha.

Vi babbalade och även där blev det en uppdatering från Budskaps front, drack kaffe och åt tårta. Mums. tåååRRta tuuuurrta!! tuuRRtaa!! (u get it? haha)

Strax efter elva var jag ensam och kunde ingen annat än att dyka ned i sängen, herregud vad trött jag ääär!! Tror inte riktigt jag återhämtat mig från hemresan, inte för att det var skärskilt anträngade på ngt sätt, men omställningen är ju inte riktigt som den ska vara heller. Sen har jag blivit förkyld och täppt i näsan. Och slemmar. Exakt så som det ska vara!!

Har försökt med matten nu på morgonen.. ja.. vet inte riktigt vad jag ska säga. Det är riktigt svårt. OCH DET ÄR FORTFRANDE SAKER FRÅN B KURSEN!!! Hur ska jag ens klara mig när vi kommer till helt nya moment??! =((
Men jag försöker tänka att så kände jag ju i början på B kursen också?? Men det som är dåligt är att vi har inte fått ngn genomgång?? Hur ska jag kunna klara trettio sidor utan att ha fått redovisat för mig hur jag ska klara uppgifterna?? Så jag sitter på internet och youtube och letar matteklipp där dem förklarar. Har hittat lite vettigt iaf.. men men

aja.. ska gå ner och försöka igen nu.
See ya!
///Yasmin                              



When I stand before God at the end of my life, I would hope that I would not have a single bit of talent left, and could say, "I used everything you gave me."


Skrattattack!

Kaaan inte sluta garva... Sherin... så klockren:
Från shippes blogg:

"En sak kan jag ju berätta när jag sitter här nere i hotell lobbyn & surfar omringad av indier.
Jag & Mie gick i Thais version av spökhuset (Yammi vågade inte, ingen kommentar.. Fast pappas kommentar va: Äh låt henne va, hon kommer inte sova på månader om hon går in där. Hahaha). Anyway, så vi går omkring där i mörkret & blir skrämda av spöken, Mie mejar in mig i väggarna när hon kutar omkring gapande för full hals men d e lugnt. Sen nästla vi oss in i en grupp typ koreaner el nåt för att inte va helt utelämnade åt oss själva så då va d inte spec läskigt längre (Mie gastar & kutar dock fortf). Sen hör jag nå ljud bakom mig från en motor lixom, men jag lunkar på i tron att d bara e inspelade ljudeffekter. Efter nån minut me ljudet ringande i öronen känner jag however bensinlukt så jag vänder mig om bara för att se en galen thailändare precis bakom mig med en motorsåg igång i högsta hugg.. En motorsåg! Då kuta jag med.. ifrån Mie.. Lesson learned: Mig kan man alltid lita på in time of need haha.

HAHAHAHA asså bara du som kan missa ngt så uppenbart.... loooool

Kan ju oxå påpeka att innan man gick in så fanns d en skylt där d stod att man inte får ha med kamera & sånt där allmänt ni vet. Men sen står d: Striking the staff is prohibited according to Thai laws.. hahaha hur många smällar tror ni dom hade fått innan man lade till den delen? ;)"

Det där med att jag inte följde med er in lämnar jag utan kommentarer.. ehumm...

Mysiga Hemma

Igår var jag ju alltså på min första matteC lektion. Kan ju säga att jag skrattade en del... Repetion fårn bkursen men en viss utveckling på några moment... och jag ställer mig fråga; kanske jag kommit fel? Detta måste nog vara matteÖ??? Hahaha shit kände mig som ett levande frågetecken och det härliga är att jag har cirka 30 sidor matte att göra tills på måndag!!!?!?!?

Efter det iaf så åkte jag in till stan. Hälsade på ammo Case i hans butik och sen gick jag vidare upp till ammo Tony. Fick reda på att Susanne var inne i stan så ringde henne och mötte upp henne. Jag tror vi fastnade i en affär.. ja.. ca 1½ timme kanske och sen var jag tvunge och åka tillbaka till gamla stan för att hämta min väska som jag lämnat där och blev borta cirka en timme.... och susane var fortfarande kvar i affären under den tiden!! Hahahahha..... men det fanns såååå många klänningar, och verkligen inte vilka klänningar som helst. Dom alla var skiiiiiiit finaaa!! =D Så det slutade med att susane köpte två klänningar och jag en!! =)

Efter det gick vi och käkade och "uppdaterade det senaste" som det så fint heter hohooh....
Kändes jätteroligt och träffa några från släkten och jag hoppas jag får träffa dom snart igen!

Vid åttatiden bar det hem, hade varit igång hela dagen och jag var riiktigt trött!! (cirka två på natten för mig! haha) och jag promenerade från segeltorp, ringde Sille och hon åkte förbi mig med bussen haha, så hon gick av i Segeltorp och svängde förbi mig i ngn timme. Efter det.. ja.. då hade jag bara ett alternativ kvar och det var sängen!! Haha

Precis när jag lagt mig fick jag ett samtal.. så det blev ca en timmes snack i tel, efter av vi la på var klockan 23.15 och jag kände mig som jag bestigit Mount everest haha och somna på en gång!!
ZzzZZZZzzzzZZZZzzzZZzZZzzzzz

Men nu är det en ny dag och jag har varit vaken sen sju, ska åka till skolan och sen ska ev Sille och Huda komma hit på en liten matbit!


                             


Believe







Hem Ljuva hem!

Hej alla!!
Nu är jag tillbaka i Sverige. Måste säga att jag kände de sista dagarna i Thai att jag inte ville hem och var väldigt nära på att förlänga biljetten med pappa, men sen så tänkte jag på att jag har lite matte att ta itu med här hemma så plikterna får gå ju före nöjen så att säga!

Men väl här hemma så känns det underbart! =D Saknat min säng.
Kom hem i måndags och tog itu med tvätt och allt sånt skitgöra som har med att man kommit från en resa, senare på em kom silvija över och jag var jättetrött redan vid 6 på em och ville sova, och vid nio ville jag typ dö. Men nej! Det slutade med att jag och silvija babblade till klockan 4 på morgonen, och då hade jag varit uppe i ca 23 timmar och 40 minuter hahahaha...

Igår var en bra dag.. var hemma för jag var så sjukt trött. Vet inte vad jag gjorde egentligen. Kommer bara ihåg att jag duschat och gått till pizzerian, har reflekterar över år 2010 och satt upp mål för 2011.. Har tagit itu med vissa skelett i garderoben men än har jag något kvar som sitter som en nagel i ögat.

Sen verkar tiden ha flygit alldeles för nu sitter jag här onsdag "morgon" har sminkat mig, bloggar och ska åka iväg till min första "Matte C" lektion. Haha herregud.. av alla ämnen??! Måste verkligen slagit huvudet någonstans på vägen. Men men man kan inte säga att man nte kan förns man försökt!

Efter skolan blir det en sväng in till stan till farbror, ska hämta lite räkningar och affärgrejer.

Välkommen hem till verkligenheten Yasmin!



Jag hoppas verkligen jag ska ha styrkan för att kunna genomföra det jag vill, ha modet att våga förändras och gå nya vägar,  förmågan att ge kärlek till min familj, vänner och omgivning.




                               


                                  Dimman från mina ögon har lättats en aning, jag anar solstrålar på andra sidan.


Pattaya

Nu har vi kommit till Pattaya, eller vi kom faktiskt för 2 dagar sen. Vi är inne på vår tredje dag.
Hotellet som vi bor på är super, och vi är jättenöjda! =)

Eftersom vi kom mitt på dagen första dagen och pappa blivit sjuk så gjorde vi oss bekväma i lokaltrakten och utforskade lite här. Pappa sov.

Igår så stack vi till stranden och spenderade dagen där sen när vi kom tillbaka till hotellet så tränade jag i en halvtimme (cykel) och det var inte roligt, fanns ingen fläkt elr ngt och sen på kvällen gick vi ut. Jag, Shippe och resmie gick på ansiktsbehandling också för 90 kr, inte helt fel! Haha.. Pappa blev lite bättre.

Och nu idag har vi precis ätit frukost och tänkte att vi skulle testa en dag vid polen,  men den är redan full tyvärr... men jag tror det fanns nån plats kvar så vi får se hur det blir.. Men min balkong har sol hela tiden och jag tänkte att man kan sitta där, men det blir faktiskt varmt som satan så jag vet inte, man får väl springa in till duschen om man behöver svalka sig elr ngt?? Haha...

Hotel Facilities at Miracle Suite, Pattaya

Lobbyn

Hotel Room at Miracle Suite, Pattaya

Rummet

Aja det var väl allt för nu..
Peace!
///Yasmin


Gott nytt år och god fortsättning! =)

Ja, som sagt så åkte vi ju tillbaka till Bangkok den 31/12
Jag var väldigt trött på dagen då jag inte kunnat somna om från klockan fem på morgonen och sedan sitta i en bil 5-6 timmar. Vi kom fram till Bangkok runt 17-18 på em.

Vi käka och sen gick jag och platta håret på salong. Fan vad skönt när ngn annan gör det + att det blir en liten liten aning rakare än när jag gör det själv haha!

Sen var jag så himla trött på kvällen och däcka vid... 21.30 typ.. mie väckte mig 22.30...
Vi stack väl ut strax efter elva för att sticka till... ja vad det nu heter, men ngn känd gata haha, där vi kollade på fyverkerier och höll på att klämmas tills döds.. iaf jag och mie haha. Väl i säkerhet så bestämde vi oss för att äte på donken.... Sen stack vi hem och jag däcka. Klockan var då ca halv två hihi..

Igår så softa vi, var ute på sunday market och shoppade... och var lite här och där.
Samma sak idag.. Vi har också varit på MBK där jag, mie och pappa hämtat våra nya glasögon yeeeey!!
Och ikväll ska vi åka til flygplatsen för att hämta upp shippe.. wohoo!








Okej det får vara allt för nu, för det är Harry Potter maraton på Tv och filmen har börjat!

Peace!!
///Yasmin

RSS 2.0