MuZiKa








Det är inte alltid som man tror,
man vet bara hur det är att vara i ens egna skor..


Holy cow!

Neee men tjena! De va ett tag sen, fan vart har ni varit ngnstans???
Hahaha det är ju bra att man har fler läsare när man inte skriver ngt på bloggen än när man gör??!

Ska börja med att inte skriva på min blogg, nya trenden, tom blogg ;P

Jaha så hur kommer det sig att jag inte skrivit? Jag vet inte faktiskt, en ganska så avgörande faktor är ju faktiskt att jag ringt och snackat på fejjan rätts så mkt med shibbelito den senaste tiden, och bloggen är ju från början tillägnad henne, när hon åkte till Auuschhhhtralia!! =D så då har jag inte tyckt att det vart ngn prio ett.
 
Sen har jag gjort så mkt, så då har jag alltid varit så trött när jag kommer hem så jag däckar på en gång, en än gång så blir inte bloggen prio ett =/ Men men nu kände jag faktiskt att jag ville skriva! =)

Idag har det varit en väldigt soft dag, jag gick inte upp förns halv tolv!! Det var länge sen, sen softa jag bara i trädgården och uterummet (pendlade; när det var skugga var jag ute och när solen kom fram gick jag tbx till uterummet haha) till typ klockan två. Snackade med sille pille i tlfn ett bra tag också och stackarn har blivit magsjuk elr ngt!

Sen åkte jag och pappa till lagret och hämta lite t shirts till affären i Gamla stan, Husse kom också. Och jag hittade massa grejer jag köpt som förut och råka skicka med Kargo och hade glömt bort totalt så det var roligt!! =D (Shibbe: Asså vem är den här Kargo egentligen??)

Har gjort massa grejer här hemma sen jag kom hem, orkar ej rabbla!! Haha
jusssste shibbe, must call u 2 morrow, hahaha måste uppdatera senaste skvallret, oh lord säger jag bara!

Puss och kram på er alla andra som inte får höra Amini´s daily drama ;)


///Yasmin

PS pappa säger SKAFFA PASSET   OCH SKICKA KLÄDERNA!
(Sorry han kom precis när jag skulle "spara och publicera" haha)

RSS 2.0