God morgon!

hooda.gif



God morgon! Nu har jag vaknat. Drömde väldigt konstigt inatt med, men jag tror det tillhör när man är sjuk??
Har inte gjort något speciellt än oviously (om det är så det stavas hihi)

Har rustat upp mig i sängen med massa tecken, kuddar, dricka, läppsyl, MASSA papper och tidningar, Och sjävklart, lilla bebisen i knät! Tänt doftlampa, ljus och ska lyssna på Enya och Yanni  (Yiannis Chrysomallis) heeeela dagen! ;P

See you later!
///Yasmin


Paus



The strength of a woman can carry the weight of the world


Mamma

Grattis mamma!
 
Har kommit hem från mammas födelsedagsfirande för ett tag sedan. Var roligt och träffa "alla" =D
Maten var bara för delicious!
Shippe, du missade VERKLIGEN jag menar den här gången var det extra super god lasange ;P

Har redan tvättat av mig sminket, hoppat i pyjamas och bortstat tänderna.
Ska man kurera sig får man göra det på riktigt också.

Har 8!! Nya program att kolla på Modern family, säsong 2, häääärrrligt! =D

Mina öronproppar funkade inte inatt, de ramlade ur. Men fanns tydligen en bruksanvisning till hur man sätter in öronpropparna?! Haha har tränat lite nu, verkar gå bättre, men drog ut den sen när den hade suttit där ett tag och det gjorde ont som satan! Då läste jag vidare på bruksanvisninge där det stod att man försiktigt skulle lirka ut proppen för att inte skada trumhinnan. BRA nu e den spräckt också.. eller nää då skulle jag nog inte sitta här och skriva men det gör faktiskt skit ont! =( (vill göra likadant på andra örat så det blir en jämn smärta! haha)

Natti Natti!





///Yasmin


Onödig stressss

Imorse pallrade jag mig upp för att åka till mattelektionen. Inte så smart kanske men vad ska jag göra? Jag ligger efter med 35 SIDOR!! Arrrrrgggghhhhh :´( och förstår NADA. Lektionen idag gjorde mig inte heller mycket klokare. Asså jag förstår "allt" när hon går igenom på tavlan, men sen så fort jag ska göra uppgifterna i boken förstår jag ingenting.. blir helt tomt!

Jag har inte satt igång med eget företag uppgiften och jag måste komma ikapp med matten. OCH jag är sjuk. Jag skulle egentligen ha jobbat i butiken i helgen och nu får jag dåligt samvete för att jag inte kan komma. Sen är jag bjuden på 3st födelsedagsfirande i helgen (fast mammas går jag på såklart  hihi) och sen är det en mässa som jag hade tänkt gå på som inte lär bli av! Panik panik panik, stress stress stress!!! Blir inte av med dig hur jag än försöker hjärntvätta mig själv! haaha

OK; Nu är det helg. Fredagsmys aleazaz...
ok.. fredag, lördag, söndag = återhämtningsfas. OM jag vilar och inte STRESSAR

tänker inte på jobb,plugg och socialt liv whatsoever... sen på måndag blir det en rivstart. Om jag sitter mellan typ 9-18 då måste man väl ha kommit en bra bit in på FE??

fuck it, kommer inte följa detta ändå så vem försöker jag lura?

Lika bra att skjuta mig själv nu när jag har modet

HAHA vilken bra födelsedagpresent mamma får??








///Yasmin


Paus

Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's the true strength of a women.


Vad tiden går..

Ja, har ju inte gjort så mkt idag men gud vad tiden har gått snabbt.. Sist jag tittade på klockan var den halv fyra, och nu, snart nio! Kan inte komma ihåg hur jag spenderat mina fyra-fem sista timmar.

Nu ska jag gå en omgång i huset och se så att allt är under kontroll..
Sen ska jag fortsätta att mysa i sängen.. =)




///Yasmin


MusikPaus


Vad har hänt med RMC?

Helt ärligt. Jag har stört mig så otroligt mycket på Mcdonlads på sista tiden!

1. BigMacen har typ blivit lika liten som den vanliga hamburgaren.

2. Maten kommer ALLTID kall, spelar ingen roll vilken Mcdonalds.

3.Pommesfrites är 8/10 fall inte ens färdiga och smakar tom rå potatis i mitten!

4. Salladen är typ ngt slags strimmlad geggamoja som blivit BRUN.

5. Om man lyfter på första brödskivan så ser man vad snåla de är typ en klick dressing
    och typ en strimla av tomat.. inte ens en hel tomatskiva!

6. Om du ska ta med dig måste de alltid GLÖMMA att lägga i ngt.

Min slutsats är att jag äter bara mcdonalds om det verkligen verkligen inte finns ett annat alternativ!!!





Sjuk eller inte?

Var och handlade en tröja och en klänning från H&M igår, love em!!! hihi =)

Mem sen så igår kväll fick jag ont i halsen.. det började lite smått och på ungjefär en timme gjorde det så ont att jag varken kunde prata eller svälja.. men tänkte att det skulle gå över, för det gjorde ju ändå inte ont i mandlarna.. Har vaknat flera gånger inatt över att jag hade så ont i halsen.. och inte kunde svälja..

Var vaken vid 6 tiden och hade fortfarande jätteont i halsen. Tog en alvedon och började svettas rejält. Sen sov jag till klockan ett nästan! Nu är halsen bättre, det gör inte ont när jag sväljer längre, men ändå ont i halsen. Huvudet känns som om den har eftersändning.. och känner mig inte lika febrig längre.. Vad är detta för ngt???

Litet minivirus eller?? Har inte gjort ngt idag förutom att sovit och kollat på program på datorn. Gud vad jobbigt  det är att kolla på datorn. Antingen måste man ju ha laptopen i knät och det blir ju jobbigt efter ett tag eller så får man ha den brevid sig, men då måste man typ ligga på sidan och bryta nacken.

 

Detta är klänningen som jag köpte, som jag sagt förut, tycker inte det blir så fint när man bara hänger plagget och fotar men det är bättre än ingenting iaf =)

 

Och tröjan =)


///Yasmin

Paus



I OPEN NEW DOORS TO LIFE
I rejoice in what I have, and I know that fresh new experiences are
always ahead of me. I greet the new life with open arms.
I trust life to be wonderful.


Fy skämms!

Jag borde skämmas, i fredags gick jag inte på matten och idag gick jag inte på FE.. Suck, jag börjar bli en skolkare HAHA, var på matten idag iaf.. jösssesssss nu börjar det bli riktigt anvancerat tycker jag.

Snacka med sille idag på MSN.... HAHAHA var länge sen jag garva så jäkla mkt... hon är riktigt rolig när hon har sina stunder.

Förutom att ha lagat mat, så har jag inte gjort så mkt mer  än att ha tagit det lungt bara, faktiskt. Tänkte att jag ska åka iväg en liten sväng till skhlm C.. titta omkring lite och köpa öronproppar! - Ja, Agda 96. haha

///Yasmin

Paus


Vad är det för dag?

Trodde det var måndag idag. Sen lördag?

Idag var jag på min andra musiklektion. Jag har fått ett notkompendium och jag har haft min första teorilektion idag. Var roligt, tiden går så snabbt! Sen medan min lärare satt och förklarade allting så tänkte jag för mig själv, herregud det här är för mycket jag kommer aldrig i hela mitt liv kunna allt det här. Så tittar min lärare på mig medans hon pratar och säger, nej nej Yasmin du ska inte få panik nu. Tänk inte så mycket och bara lyssna. Detta kommer du lära dig så småningom.

Puh! Tänker jag skönt.. ok.. lyssna bara.. tänk inte, lyssna nu bara vad hon säger och du behöver inte kunna och förstå allt.. Sen efter några sekunder tänker jag; herregud det här är för mkt.. jag kommer aldrig att lära mig det här. Då tittar hon, min lärare, på mig och säger; vad var det jag sa om att stressa, nu tänker du alldeles för mkt. Sluta tänka, du ska bara njuta. Hahah är hon en tankeläsare eller??? :P

Sen åkte jag iväg till naprapaten, som vanligt! Har fått lite nya övningar som jag ska göra.
Ringe silvija sen när jag gick därifrån och det visades att hon också var i stan med Hassan så jag mötte upp de.
Gick förbi affären en snabbis också och fixade lite grejer. Sen fikade vi och sen bar det hemåt.

Har fixat en hemförsäkring också. Visade sig tydligen att vi var utan?? Haha Smart.. men nu ere lungt.

Har förhört mie på hennes samhälls prov som hon ska ha imorn och på hennes prov som hon också ska ha imorgon i medicinsk grundkurs tror jag det var. Det är bra.. man får fräscha upp minnet lite hehe..

Sen har det väl inte hänt så mkt mer än så?




///Yasmin


Back on track, I wish

Okej.. Måndag.. Vet att jag försvann under helgen men det har inte hänt ngt roligt eller vettigt i vilket fall som helst hehe.

Idag.. Idag.. den magiska dagen har jag äntligen äntligen äntligen... fått vakna av mig själv!! (haha) 2 veckors helvete and the spell is broken. Vaknade med ett sån otrolig tacksamhetskänsla!! Hälsan är verkligen ALLT, men man kan inte eller det blir nog svårare att upprätthålla en god hälsa om man inte får tillräckligt med sömn!! Hallelulja känner mig som en människa idag!! =D

Men det som desväre gnager i stortån är att jag känner mig superstressad. Vet inte varför egentligen. Har rätt så mycket att göra denna vecka, och förra veckan blev det inte mkt plugg pga av min sömnbrist. Så det känns som om jag måste ta igen det plus att jag ligger efter med två kapitel i matten.

Men jag får väl försöka göra det jag är bra på och lista ner alla mina saker, vad det är som ska göras och när det ska göras!

Idag har jag iaf börjat läsa i FE boken.. pillat lite på eget företagsuppgiften men kommer verkligen ingen vart.. det enda jag vill göra är att bara lata mig! Men får dåligt samvete då :( :P

Har lagat mat åt mie iaf som står och väntar på henne..

Idag ringde shippe också det var roligt och snacka med henne.. herregud vad mkt som händer i ens liv, man tänker inte på det förns man måste berätta allt för ngn annan! =)

Snart ses vi!!! <3





///Yasmin


Paus

Gode gud.

Ge mig styrka att orka. Låt mig till slut få bli den jag är ämnad att vara. Ge mig ditt mod och kärlek.  Jag orkar kämpa om jag vet att jag har ditt stöd. Jag vill få känna ro.


For real??




Säger inget mer!!!!!!!


Shopping

Idag vaknade jag med världens huvudvärk - inte OK och inte ovanligt numera.
Försökte göra lite vettigt men inget blev gjort till det var dags för mig att åka in till naprapaten.
Det gick bra där och det knakades och knäckdes och masserades som vanligt!

Gick runt i stan lite också.. På åhlens, hm och lite bankärenden. Det har kommit ett märke, eller kanske jag ska säga en ny serie från Maybeline.. men det är asbilligt... rouge för 50 kr, ögonskuggor för 40 kr... läppglans för 30... det är ju som att shoppa på rena rama rolf! :P

Sen åkte jag förbi skhlm centrum där det blev lite shopping på Oasis.. Ooooh dom har så fina kläder där... det är riktiga Addison kläder (från greys och private practice) love love love... köpte block från kvantum också har slölsat tre block i matten....????!!

Sen ringde sara mig nu när jag var på väg hem, hon ska träffa per i heron.. bara käka, och frågad eom jag skulle hänka...så det blir roligt och träffa gamla segeltorpsmänniskor från back in the days :P hahahahaha






Jusste... När jag var i gallerian, så såg jag denna vid rulltrappan!





Ett miniapotek?!? For real?? Haha blev så chockad när jag såg den? Så liksom oj jag behöver lite alvedon.. fixar det från maskinen här... haha men det roliga var att jag behövde köpa ibumetin från apoteket men hade missat det, så var frestad att prova denna lilla manick.. men tror det är mgt mysko med den med handen på hjärtat! Hahahaha

Jusste såhär ser klänningen ut som jag köpte också... egentligen vill jag inte ens visa den för jag tycker kläder blir så fula när dom bara hänger på en galge liksom men har inte tid att hoppa i den! ;P





Den är svart och med typ spetstyg.. som allt annat i butikerna nu för tiden!
I just love!!!

Nu måste jag springa, har mkt att göra!


///Yasmin

TV

Neeee vad trött jag var i dag!!
Var ju hos mormor och morfar och åt, Shippe ringde dit också... lilla spion på internet haha.

Var så himla trött.. så fort vi kom hem från mormor och morfar somnade jag i soffan. Var omöjligt och hålla ögonen öppna. Somnade mitt i thats 70´s show men det var ändå repriser så der gör inget!

Vaknade igen.. och har inte gjort så mkt sedan dess.. hjärnan känns som potatismos.

Gick bra på " miniprovet idag som inte är ett prov men som ändå räknas med som underlag för betyg haha"
Man kunde ha 5 rätt... Jag hade 3 rätt på själv bokföringsdelen. Att summorna låg rätt i balans/reslutat konto MEN AAAAAARGH hhahah sedan skulle man räkna ut nollpunktomsättning och säkerhetsmarginal.... och kan jag det?? NJET! .......MEN lärde mig det idag så nu är det inget fara.. men dom två formlerna iaf.

Väntar på Greys anatomi som början klockan 21 (om en halvtimme) Har typ missat 139 säsonger (dom ligger i hårt) men är redan inne som fan... men har ingen aning vad som hänt george eller izzie... fast det är bra... kan kolla om från början ngn gång när jag har lust så har jag en massa som jag inte sett.

Sen har jag börjat följa Desperate housewifes och cougar town igen! haha kaxxxiiii OCH robinson! Herregud har blivit tv torsk.. men bättre det HELT ÄRLIGT än att gå runt och städa som ett psyk hahahahha!













eeee... MAT

Jag är VRÅLHUNGRIG. Väntar på pappa som är seg som vanligt. Fast på ngt konstigt sätt får han det alltid till att det är jag som dröjer kvar...

Vi ska åka iväg för att lunchdejta med mormor och morfar haha.

Fick tillbaka matteprovet idag. Blev godkänd!!! Yeeey!! =)
(-slarvfel var jag 1 poäng från VG) men skit samma, jag klarade provet!! Hahah
Jag?? Matte?? ja, tydligen ;P

Ringde shippe idag från mobilen.. väntar ivirigt på min telefonräkning. Men den får pappa ta hand om.. inget jag vill kännas vid! (A) haha

Ja, som sagt sitter här ashungrig och kan typ börja tugga på datorsladdarna!!!

Peace! ///Yasmin


Paus

Spoiled


Attitude | Forward this Graphic

Kan du sjunga?

 

Så! Nu har jag och för Mie varit i SKHLM centrum, eller det var för ett tag sen. Precis när jag skulle gå ut och promenera så kom mie innanför dörren. Såg att hon hade massa påsar i handen (som vanligt!) och blev sugen på att åka till centrum. Försökte få mie att vi skulle promenera dit men hon sa att det asregnar och blåser. Hon hade rätt, så vi tog bussen.

Det blev lite shopping. Ett linne, en kvaja, en BH, och sen en tröja. Roligt. Har inte handlat kläder på evigheter!
Träffade Sarah C på bussen också på vägen hem. Var väldigt roligt, har inte sett henne på evigheter och tänk.. vi har gått med varandra på dagis! =D haha..

Så fort jag kom hem så åkte jag och pappa för att köpa keyboarden. Det gick bra. Så nu ska jag sätta mig och försöka göra mina läxor som jag fått. Beethoven här kommer jag! ;P









Vilja

BlaBlaBla.. Har pluggat nu, inte så lång tid faktiskt men hunnit med mycket. Och inget slarv här inte.. Det är ändå inte som om jag behöver stressa.. för jag har typ gjort hälften av arbetet och det är inte förns på måndag eller kanske tom fredag nästa vecka som man ska BÖRJA med det här..

Ok.. tisdag, 13,30.. Har inget att göra.. Vad gör man? Det pissregnar ute så inget roligt väder.. ska man försöka vara hurtig och gå ut ändå?? Har ju faktiskt ett par fantastiska stövlar.
Träna på pilatesbollen? Nääää Om jag hade en bra bok hade jag kanske nöjt mig med att "bara" läsa.

Denna gudomliga fritid som alla strävar efter. Men sen finns det inget att göra.
Detta är ett tecken på att jag måste läsa min slow bok!!
Haha!








Är du alltid stressad? Känns hela livet som en evig kamp
mot klockan?
Den ständiga kapplöpningen drabbar vår livskvalitet
och vår hälsa, menar Slow-förespråkaren Carl Honoré.
Slow erbjuder en livlina. Över hela världen har
människor börjat inse att långsammare är bättre, och det
har uppstått en rad olika Slow-rörelser: Slow Food, Slow
Sex, Slow Exercise. Det är inte fråga om att säga nej till
det moderna livet, att bli teknikfientlig eller fly till landsbygden.
Slow innebär att nå fram till en balans mellan
snabbt och långsamt, att hitta fram till det tempo som är
möjligt och känns rätt för just dig.
Problemet med brådskan är att den smittar av sig
och blir en livsstil. Men det finns massor av små saker
vi kan ändra på. Ta en promenad i stället för att köra bil,
läs en bok i stället för att knäppa på teven, ät hemlagad
mat i stället för snabbmat, stäng av mobiltelefonen när
du kommer hem; ta dig tid att prata med dina barn, älska
i lugn och ro, försök ägna dig åt det du trivs med på
fritiden: påta i trädgården, handarbeta, lär dig yoga eller
meditation.




///Yasmin


Notice

Hahahaha lägg märke till mitt "en meddelande"

Morning sunshine

whatsupdoc.jpg






URK! Huvudvärrrk... Nackvärk....Ryggvärk... - Ja, Agda 95 har du tagit dina tabletter??

Ska börja plugga nu.. Känner mig så otaggad!
Hade fått en meddelande från shippe när jag vaknade... u made my day! =D

Ska åka iväg och köpa en keyboard eller elpiano som det kallas för senare i eftermiddag. Har sett en annnon från blocket. Tänkte att jag köper inget märkvärigt från början. Det är ungjärfär 8 gånger kvar tills terminens slut och tänkte att det är en bra tid att verkligen känna efter om det var roligt! =)

Så 8 gånger tänker jag gå.. och för dessa 8 gånger tänker jag inte köpa ett elpiano för 10,000 kr... u feel me?

Ok. Puss o kram, ses på stan!


/// Yasmin

Paus


Slowrörelsen

Måndag, var i skolan. Försov mig! Men det var inte mitt fel dock, larmet snoozade inte igen.. så när jag vaknade igen tyckte jag att de där tio minutrarna hade känts myyycket läängre. Det visade sig att det gått en timme hiiihi... Men det verkade som om jag inte missat särskilt mycket när jag kom till klassen ändå så. Lektionen gick fort och som resten av denna dag!

Sen när jag kom hem så åt jag och irriterade pappa. Som en slags hobby det med (A) sen åkte vi till Kvantum och köpte mat och så.. det behövdes det med kan jag säga. Var länge sen jag skrev en sån låååååång lista. Jag som har planerat mina kommande romantiska middagar med Mie, så ska hon åka till mamma på fredag!! Grr... men jag får väl följa efter henne då hihi...


Hmm vad mer.. sen har jag nog inte gjort så mycket mer än att legat i soffan och kollar på TV.. Och jag har börjat att vika mina kläder nu också, som legat på en hög framför garderoben (därför jag undvikit gula rummet på typ 2 veckor! Haha)


Idag har jag inte pluggat och det behöver jag inte heller. Jag pluggar på mina lediga dagar. Så att man kan få sova ut lite och sen ta sig an pluggandet. Men om jag får sova ut eller inte återstår att se tills imorn Hrmmf....


Ammo Tony och Adam kom förbi en snabbis också..


Jusste, fick ju övningar från naprapaten förra veckan som jag måste göra.. ska ju dit på torsdag igen och måste visa mina skills.. haha



 

///Yasmin


Idag söndag

Vaknade redan klockan 8 imorse.. inte av egen vilja. Var inte mycket att göra åt saken försökte somna om men det gick ej, så gick upp vid nio. Börja plugga och träna på bokföringen med konteringsrutorna (vi ska ha ett miniprov på onsdag som inte är ett prov men ändå ett litet prov enligt läraren haha) så tänkte att jag kollar igenom det. Sen har jag suttit med starta eget uppgiften, eller fördjupningen som tillhör B kursen. Rätt så mycket som ska göras, men lika bra och börja nu så man inte sitter där senare.

Framförhållning det bästa som finns!!

Ska plugga lite till.. sen får jag se vad som händer.
Tänkte käka glass och typ dö sen!

Ciao!!
///Yasmin.


Lördag

USCH BUSH!
Igår och idag (och i förrigår och resten av hela veckan) har jag varit skiiittt trött. Till råga på det så var jag tvungen att jobba igår i affären. Helt okej för min del förutom att jag varit så sjukt trött och hade tänkt plugga denna helg. Men så bar det iväg. Käkade BK till frukost och det var inte helt fel!! MUMS :D

Vid 17.15 så åkte jag till Rådmansgatan för att.... *trumvirvel*.......pausss.... *trumvirvel* haha
GÅ PÅ MIN FÖRSTA pianolektion!! *APPLÅDER* tackar tackar. Nu har det äntligen blivit av. Nu är det lite snack och mycket verkstad. Efter hur många år hahha asså sometimes I crack myself up.. Det var roligt. Mycket och ta in på en gång och har redan typ 4 läxor. Jättebra.. har inget härhemma ens att träna på med det ska fixas snabbt. Får ta itu med det på måndag.

Sen åkte jag hem till Silvija en snabbis och lämnade hennes slkort som jag lånade.
Pappa hämtade mig därifrån.
Kom hem och tog det lungt, fixa och trixa, däcka!





///Yasmin


fredag

I fredags så gjorde jag ju alltså matteprovet. Fick reda på slubetyget i företagsekonomi A. Tänk att man aldrig ska bli nöjd. Det enda jag hoppades på var att få ett G i betyg och INTE ett IG på kalkyleringsdelen. Det var det enda som jag verkligen önskade. Istället så hade läraren satt VG+ plus på mitt eget företag arbete. Jag fick alla rätt på den teoretiska delen på provet (MVG) OCH..... inte nog med att jag fick G på kalkykeringen jag var dessutom 2 POÄNG från VG!! Jag som inte fattade och fortfarande inte fattar ett dyft att kalkyleringen haha. MEN för att komma till poängen. Hade jag fått ett VG på kalykeringsdelen hade jag även fått ett MVG i slutbetyg. Men eftersom jag inte fick det så har jag nu fått ett VG i slutbetyg i företagsekonnomi A.

Varför känns det som om jag inte är nöjd då?? Från att bara hoppats på ett G fått ett VG, det är ju jättebra!! Eller??? MEN 2 poåååååånnnggggggg från MVG. Men jag har kommit fram till det här.. typ... måste försöka tro på det haha.. att det hade faktiskt varit en orättvis bedömning om jag fått ett mvg då jag inte hajar kalkyleringen så mycket... (men mitt motargument innerst inne är ju att jag har ju inte fått IG så då är jag ju inte helt lost! haha)
men men livet går vidare. Jag är nöjd (inte) och fortsätter!! ;P

Sen efter skolan åkte jag till Silvjet som såg ut som en liten vilsen hare. Hon låg inpackad i rock och filt. Sen satt hon med händerna över ett värmeljus i typ 18 timmar hahaha.






///Yasmin


matteprov

Okej. Typ fem minuter efter att provet börjar så är det brandalarms övning. Alla måste gå ut och vi förlorar en kvart av provtiden. Kändes jättestressigt och jag har ingen aning om hur det har gått! Kollade inte ens igenom mina svar för att tiden tog slut :-( tror inte det blir ett ig iaf men hade gärna hoppats på ett vg. Så det kommer nog att landa på ett g men det är bra det med. Sitter och väntar på att fe ska börja. Vi ska få reda på provet sen i fredags. Nu får man veta om man får fortsätta kursen eller ej.

bussen

Nu sitter jag på bussen. På väg till provet känns helt ok. Lite pirrigt. Hihi. Denna uppdatering är dedicated till dig shippe som läser bloggen femtiosju gånger haha. Tänkte att klockan är runt sex hos dig så du har nog hunnit gått in ett par gånger :-P

Idag, torsdag

bar det av till st eriksplan där intervjun skulle vara klockan tio. Fast jag var framm redan vid 9.15!! (sl asså!!!) Jag kände mig inte riktigt top notch för jag har varit sjuukt trött sista dagarna men det var inte mycket och göra åt. Kvinna som jag träffade verkade väldigt trevlig och snäll. Var där med en tjej till. De ska ha lite fler intervjuer i nästa vecka så de kommer att hörs av sig om cirka två. Var jätteroligt att få komma in i ett behadlingsrum och få se oalla produkter stå där på hyllan! =D
Det skulle vara jätteroligt om jag fick "tjänsten" för vill verkligen inte tappa det jag lärt mig från skolan. Men eftersom det kom så oväntat så kommer ju inte heller bli besviken om jag inte får det. Vi får se hur det går!

Sen efter det, och insåg att jag var på samma sida om stan  som naprapaten så ringa jag och bokade inte en tid där också. Gick och käka sen stack jag dit. Välbehövligt måste jag säga. Åkte in till stan en snabbis och kollade omkring. Köpte två kuddar från indiska och sen två typ bolllampor och en sak som jag inte vet vad det är men jag vert vad jag ska använda det till haha!

SEN äntligen kom jag hem vid 16tiden. Det enda jag har velat göra sen dess är att bara slänga mig i soffan, men inte det har jag fått heller. telefon som ringer dgnet runt och dörr som det knackas på dygnet runt.

JUSSTE, idag fick jag hem på posten också, tandblekning! Haha jag har velat prova det så länge och jag har läst andras bloggar om hur de ha gjort det så nu tyckte jag att det var dags för även mig och prova det!!
Vill ha eller göra något så är det bara att upp sig från  soffan och göra det.
SLUTA JIDDRA BÖRJA TROLLA.

okej.. det får vara klart för nu

(ps sorry shippe, ang tlfn var det inte riktat mot dig, snarare åt personen som fråga, som går mig oerhösrt på nervena plus andra (omg han gör det igen as speaking!)


1678285w868p9osm9.gif


///Yasmin

Onsdag

Igår så var jag i skolan. Pluggade matte med två av tjejerna i samma klass cirka två timmar efter också. Känner mig relativt säker men ibland så blir det världens blackout och jag fattar verkligen nada som om jag aldrig sett talen förut. Måste bara få vila lite och sen ska gå igenom matten senare ikväll en sista gång för provet är imorgon!!

Sen igår efter att jag kom hem från skolan så var min plan att bara få slänga mig i soffan ett tag för att vid 18 tiden var vi hembjudna till sussanne och hussein. Men då fick jag ett samtal.
Ett samtal från en salong som jag sökte till för typ över ett år sen och de frågade vad jag gjorde och att de var medvetna om den korta varseln men om jag ville komma på intervju imorgon (idag alltså) haha. Det handlar bara om en helg i månaden, men varför inte tänkte jag, så jag tackade ja! =) Haha

Så då blev det snabbt in i duschen, fixade manikyr, lackade naglarna, plockade ögonbrynen, BUSade haha man måste ju se lite representabel ut!

Sen mitt i blött hår och allt var det dags att bege sig mot söder! ;)
Kamoli och kalida kom också.
Fick äta ammo tonys delicious hamburgare också! =)





btterfly059.gif


Tisdag

OjOj dessa dagar har det varit fulle rulle! =)
I tisdags så pluggade jag inför matteprovet 10-14. Sedan gjorde jag mig iordning, och åkte in till stan för att träffa Huda. Det var roligt. Vi gick runt och tittade på smink och kläder. Var länge sen jag gick runt i affärerna =) Men det blev ingenting köpt förutom en........ HAHA

Sen var jag hemma mellan 19-21 ungjefär och pluggade matte igen och vid nio tiden gick jag ut igen för att hoppa på samma buss som silvfffiiaaa. Vi åkte hem till henne och jag var där och softa.

Kom hem vid tolv. Däcka! =)

btterfly090.gif


///Yasmin

Detta måste bli av!



Paus



Gamla goda ;)


Hihibussii

Promenerat två timmar, check.

Skaffat SL konto, check.

Uppdaterat mig på program, check.

Pluggat matte, nej.

Var ute och promenerade två timmar idag, blev längre än vad jag hade tänkt mig men det var så skönt ute. Frisk luft och med solen som skiner på. Var nere vid stallet som finns cirka 15 minuter från mig och klappade på söta hästar =) Sen begav jag mig in på spåret.


När jag kom hem så började jag uppdatera mig på de program som går på tv:n. HAHA Robinson, jag dog av garv. Vem är den där gubben med dialekten?? Och gurkan?? Man kunde inte ha hitatt ngn mer blatte, men fan vad roliga dom är =D Rekommendar att gå in och titta på TV4play på det första avsnittet av Robinson om man inte gjort det.


Sen så började jag kolla på något program som liknar "det okända" men jag var ensam hemma så jag tyckte att det var lite läskigt och kolla på det då. Som tur var kom pappa hem haha (sån fegis) Och då satt vi och babbla lite.


Jag vill börja spela instrument. Jag tror det ska bli piano. Jag skulle verkligen vilja lära mig och spela fiol. Men det verkar vara så extremt svårt?! Men piano är också ett vackert instrument. Men pappa vägrar att jag ska ha ett hemma??! Hur ska man då träna?





The sky has no limit, neither do I

///Yasmin


MåndagZzzZzz

Ja, då var jag hemma från skolan då. Första teoretiska lektionen i företags B har satt igång. Verkar vara mycket att göra i kursen. Mycket praktiskt och man ska utveckla sin affärside från Akursen. Ska bli spännande och kul tycker jag. Mest av allt - inget prov! Haha. Det kommer att bli sitt arbete som man utgår från betygen och sen från datalektionerna som är på onsdagarna. Om jag har förstått det rätt.

Det är jättesoligt ute så tänkte äta något snabbt för att sedan gå ut på promenad.
Måste skapa ett sl account också.. var så lustigt, tänkte på det för några dagar sen att det kan vara bra att skaffa ett i förebyggande syfte... ja, och vad går jag och gör.. jo, tappar bort mitt nyaköpta SL kort UTAN att ha skaffat ett account (för då späärar dom det borttappadekortet så får man ett nytt)

Sedan ska jag försöka kolla på TV4play. På olika progam tex robinson. Tittar aldrig på tv. Och hänger ALDRIG med när alla snackar om alla peroner i alla 150 dockusåpor haha.. så ska försöka uppdatera mig lite.

Och sist men inte minst! Måste börja kolla på matten. Har faktiskt prov på fredag! Så ska försöka sitta någon timme eller två varje dag och gå igenom allt. Vi har ju en repetitions dag på onsdag så det är ju rätt så bra om jag hinner ha koll på vad det är jag är osäker på så man kan få hjälp med det på lektionen...

Hmm hmmm ngt mer?? Inte för tillfället tror jag ;)


///Yasmin


Smile for me now

Ibland är det de enkla sakerna som räknas.
Två saker gjorde du för mig idag. Två underbara saker.
Tack!

Everytime i see your face my heart smiles.


Tjyyyyvv

Ja nu sitter jag här igen då.. Jag har typ inte gjort något idag jag som jag hade tänkt och göra... istället har det blivit en massa andra saker. Och en stor överraskning väntade på mig idag. En kompis till mig kom och plockade upp mig så det blev en massa andra äventyr idag istället.

Har varit en perfekt söndag! =D
Slappat men fått saker gjort ändå. Det enda som jag inte har hunnit med idag som jag skulle velat är min promenad. Men än finns det tid!

Har inte fått tag på ankan än med bilderna från igår men har tjuvat tre st bilder från Isabelles FB hihi (6)





Sötaste tjejerna som finns!! =)



Och galnaste ;)

Alvedon tack!

Vaknade klockan ett idag!! Konstigt.. brukar inte vakna vid den tiden men antar att det behövdes. Har börjat rensa mina lådor av något anledning och man kan faktiskt hitta rätts så mycket roligt som man glömt bort... och mindre roligt!! =/ Haha

Gårdagen hos Isabelle blev så lyckad. Hon är alltid så söt och glad =D Träffade Angelica där också och det var ett tag sen så det blev mycket babbel =D. Hade ingen kamera igår så det var ankan som fick stå för alla bilder så ska försöka jaga henne på ngt sätt idag så jag får några bilder ;)

Mer uppdatering senare.. måste bli människa först!





///Yasmin.

ouschh

Ouschh!! Svettigt! Var ute och promenerade.
Fleece, peakjacka och skinande sol = varmt!! HaHa
Men det känns skönt iaf att ha fått frisk luft och ökat på flåset lite!
Passade på och ta ett snack me Sille också under tiden och "catchade upp"
Nu är det raka vägen in i duschen!
Men först - Proviva Mango. MUMS =D



Med mina grymma skor som jag köpte i sommras.
De är super ergonomiska och as sköna att gå i!

Paus

Skymning rår över skogar och vatten

Snart har dagen nått sitt slut

Inom kort härskar mörkret och natten.



///Yasmin


Fredags eftermiddag

Okej, nu över till något roligare.. =)

Igår när jag kom hem från skolan tänkte jag, jaha... Ska man vara hemma ännu en fredag.. och idag finns det inte ens något plugg! (så man glömmer bort att det är fredag kväll haha) Kom på att budis var i skolan och sa till henne o komma till SKHLM centrum efter skolan om hon ville.

Hon kontrade med att vi kunde åka hem  till amme Maysan. Så så blev det. Vi träffades inne i stan. Vi köpte även en present till lilla Dani för att han var på sjukhuset förra veckan (hade fått något virus i strupen, eller lungorna hur det nu var och fått andningsproblem, men nu är allt bra) Så då förtjänade han ju absolut en present ;)

Blev en trevlig kväll och hade turen att pappa skulle vara hos någon annan på samma sida av stan (norr)
Så fick även skjuss hem inte helt fel.

   



Yeeeeey, en superman dress MED mantel wow wow wow ;D


///Yasmin


BLÄ

DUBBELMORAL

Ooooh får utslag över hela kroppen bara av ordet.  Jag har alltid tyckt att lögner står högst upp på listan men nu vet jag inte längre. Dubbelmoral är ju som att man ljuger för sig själv, och alla andra, helt öppet, fast man vet innerst inne vet att man har fel men påstår det motsatta. Okej blev lite för invecklat. Men jag bara totalt avskyr det.

Det är helt otroligt. När man säger det rakt ut till personen "ja men nyss sa ju du att hittan och dattan var fel" men sen när jag berättar om något som din kompis har gjort. Nej då har du ingen synpunkt längre och börjar ta in orelevant fakta. Ja, men jag bryr mig inte vad du har för relation till den personen, är handligen fel eller rätt? Och det tar typ tusen år att få ut att det är fel. Men varför sa du inte det från början då? Ja men...
och så kommer all orelevant fakta igen. Som om man ska försöka ta tillbaka det man sa. HERREGUD.

Ta ställning till handlingen och inte till personen som gjorde det!





Yeapp!


Nothing Lasts Forever - Myspace Quote Graphics



BlaBlaBla

whats-up-comments-for-myspace-29.gif



NU är det fredagsmys! (igen??) Tyckte jag skrev det precis.. tiden går snabbt när man har roligt..eller inte.

Idag gjorde jag FE A provet iaf, det gick bra hoppas jag.  Kalkyleringsdelen gick som det gick, förstod inte mycket men eftersom man fick ha med sig miniräknaren på provet kändes det bra att bara slå på miniräknaren. Kan redan se mig själv som en ekonom (HAHA) Ja, det var det. nu är A kursen slut och på måndag blir det B kurs tre gånger i veckan.. uj uj ser (inte) fram emot det..

Jag har börjat att promenera nu cirka 1-2 timmar per dag. Det behövs verkligen nu när det är så mycket skola och plugg har fullt med överskottsenergi. Och blir jätterastlös om kvällarna = ej bra kombination med mina sömnproblem. Kanske är ett bra tillfälle att köpa träningskort nu..

Har träffat Sandra två gånger denna vecka och var i stan igår. Ska vidare till SKHLMcentrum men måste bara få pusta ut lite!! Imorrn är det födelsedagskalas hos Isabelle!! Yeeeyy!!! =D

Jaa jusste, skulle ju ha matteprov nästa onsdag.
I onsdags och idag skulle vara rep. lektioner inför provet men läraren var sjuk i onsdags. Så då hade alla "jättepanik" och provet skulle bara skjutas upp till nästa fredag, men varför?? Vi hade ju 1½ timme på oss idag och fråga allt som vi inte var säkra på och vi gick tom tidigare än vad lektionen slutade. Sen att folk inte har pluggat; SO WHAT? Det är väl deras problem. Lärare borde inte vara så veliga. Vi hamnar ju bara efter i planeringen. Och då är det väl bättre att man missar en rep lek istället för en riktig genomgång av nya saker vi ska lära oss.. *SUCK* FRAMFÖRHÅLLNING MÄNNISKOR!! Skjut inte upp på det, har ni inte pluggat hittills lär ni ju knappast göra det nu heller bara för att provet skjuts upp två dagar.

PS har märkt av att det är struligt att gå in på sidan kvällstid DS

 Min fina (fula) FEbok



Såhär ser nog min hjärna ut just nu.. men inte av vetenskaplig smarthet,
Mer av panik och förvirrning och kanske möjlighet av kommande schitzofreni.

Trevlig helg på er!


///Yasmin



Så klockrent! Haha


MSN


Ja, som många av er vet är ju att min gamla mail/msn inte fungerar längre
pga av virus. Så jag har en ny mail.. Har skickat meddelande angående detta till
vissa utav er men INGEN har addat mig.. THANKS!!!
ADDA - NU :P










ApelsinMask

Har en ansiktsmask hemma som är en apelsin och mandarin mask. Den är helt underbar. Den doftar så gott och det är som en orange gele som man sätter på hela ansikte och hals och helt ärligt.. det är inte långt ifrån som man smakar på den också! =) Masken kommer från märket Matis. Den är från serien vital´te som fokuserar sig på att ge energi och lyster till matt/glåmig stressad hud. Jag har endast testat masken från den serien.

Jag har använt denna mask i över ett år, kanske inte för att jag får ett superresultat. För att första gångerna jag använde masken märkte jag en skillnad och jag tyckte att huden såg väldigt fräsch ut men efter det.. inte så mycket mer än så. Kanske för att jag blev van vid den, vad ve jag ;) Varför fortsätter jag att köpa den då? JO för att masken, framför allt lukten är som sagt alldeles underbar! =D Och speciellt nu när det börjar bli sånt typiskt höstväder så känns det mysigt med en sån tropisk lukt!  

   


Paus






Idag som är idag

Klockan är två men känns som om den skulle vara klockan sju!!
Är ledig idag med mie dundrade som en 150 tons tung elefant som vanligt.. fast jag bett henne och inte göra det... så jag vaknade fram och tillbaka mellan typ klockan sju och åtta eftersom mie hade en cirkusuppvisning i köket.

Gick och koka te.. som jag glömde dricka som blev kallt.. bläää
Gjorde lite "administrativt jobb" ang affären haha... städade och duschade... hämtat varor från garaget

Idag kommer pappa och jiddo hem! En vecka tidigare... för det var för varmt där så veklingarna orkade inte... vadå det är ju bara 50-60 grader där nere?!?!? lätt som en plätt -not!! hahah

jusste har en ny mail/msn också.. för min älskade kära mail som jag haft sen jag typ var 15 år finns inte längre!! =( Något jäkla virus som ätit upp den eller något. Och sen att windows har en såkallad kundsupport LIAR LIAR asså inte nog med att jag har problem med sl... nu ska windows börja ljuga också *SUCK*





1461314k2xg348w2a.jpg






///Yasmin

Idag som var igår

Oj oj! Igår hände det mycket..
Först var jag ju i skolan och gjorde presentationen gick nog bra, känns så iaf.. Fick bra respons och hade svar på alla frågor och så...

Sen var jag tvungen att springa snabbt in på ica i stuvsta för att inte missa näsa buss som går mot segeltorp. Blev potatisklyftor, en röd paprika, en orange parika, och en kelda citronsås. För jag hade nämligen tinat upp 4st laxkotletter?? Sedan fick mie och elin (som sover hos oss denna vecka) Skära allt och hälla sås på laxen och sen in i ugnen.. blev suuuper gott!!!! =D

Sen var jag hemma en liten stund och försökte somna för jag var så otroligt trött, men somna precis när det var dags att gå upp... åkte till huddinge sjukhus och gick på kontrollen där.. allt var bra

Sedan gick jag ner till Moster min och hälsade på henne.. efter en liten babbelstund så var det dags att åka in mot stan för att kolla till affären..lämna varor och hålla ordning :P

SEN... nej nej dagen tar inte slut.. var det dags att åka till nästa destination och plugga inför provet i företagsekonomi.. det gick ju inte lika bra kan jag ju säga på en gång.

Var hemma kvart över tio... helst sluut ... åt, läste bok, däcka!

 





Jusste glömde bort demonstrationen som var på plattan igår också.
Mot Jimmie Andersson och SD (bläääää)

///Yasmin


spontan

Nu har jag gjort allt möjligt! =)
Var iväg för en stund sen och promenera.. Landade vid ica kvantum och fick med mig lite gott hem hihi.
Har duschat och gett kroppen en massa gott, peeling och ett fet härlig kroppssmör MmmmM
Börjat med mitt AHA serum då jag märker att huden börjar blir lite tråkig igen..
AHA-KUR här kommer jag! (igen hihi)

Ska förhoppningsvis försöka komma i säng tidigt ikväll så får stänga av datorn efter detta inlägg och börja läsa bok så man kanske blir lite sömning.

Imorgon har jag min företagspresentation i skolan, ska bli roligt att äntligen bli av med det, men lite pirrigt också. Men idag gjorde jag klart powerpoint presentationen och ett minikompendium. Jag gjorde tom två st reslutat budgeter. Först den som man skulle göra, sedan gjorde jag en "worst case" budget också. Hoppas jag plockar hem lite extra poäng på det ;)

Sen ska jag till sjukhuset imorgon också, inget allvarlig, bara kontroll...

OH fick precis ett sms..!!! Du vet vem du är!! I WISHHHHH hahahaah

Hmm ja det var nog det!!




Natti natti

///Yasmin






Vatten, bara vanligt vatten



Vatten

Vatten är en allmänt förekommande kemisk förening som består av väte och syre, och som är nödvändig för all slags liv. Vetenskapliga namn är diväteoxid, divätemonoxid och aqua.Vanligtvis menas med vatten bara till dess flytande aggregationstillstånd, men den kan även förekomma i fast form, i form av is, och i gasform, som
 vattenånga.


Civilisationen har historiskt blomstrat runt floder och större vattensamlingar; Mesopotamien, den så kallade "civilisationens vagga", låg mellan de två större floderna Tigris och Eufrat. Det egyptiska antika samhället var helt beroende på Nilen. Stora metropoler som Rotterdam, London, Montreal, Paris, New York, Buenos Aires, Shanghai, Tokyo, Chicago och Hong Kong har sin framgång deras nära tillgång till vatten och den av det resulterande handelsexpansionen att tacka.


Alla former av liv på jorden är beroende av vatten. Vatten har en viktig roll i kroppens metabolism. Stora mängder vatten går åt till matsmältningen.


Människokroppen består till mellan 55 och 78% av vatten beroende på kroppsstorleken.[37] För att fungera ordentligt behöver kroppen mellan en och sju liter vatten per dag för att undvika dehydrering. Den exakta mängden beror på hur aktiv man är, temperatur, luftfuktighet och andra faktorer. Den största delen av det får man i sig genom mat eller dryck, då ej att dricka vatten inkluderat. Det är oklart hur mycket vatten som välmående personer behöver, även om de flesta kunniga anser att sex till sju glas (runt 2 liter) dagligen är minimum för att hydreringen skall fungera ordentligt


Rent vatten är färglöst. Att havet kan verka blått eller turkost beror på solljusets brytning i atmosfären. I tropikerna där vattnet är klart syns vattnets färg speciellt tydligt på sandstränder där vattnet är grunt och sanden är vit. Anledningen till att havsvatten kan ha andra färger är att vattnet inte är rent eller att det är bemängt med plankton.

(Wikipedia)



Ja

Vilken Perfekt söndag det är idag!
Jag har saker att göra men ingen stress..  allt går i sin lugna takt.
Dagen har gått segt men ändå snabbt.
Jättebra. Härlig dag.
(Stackars shippe, i feel for 4 =´(((((( Love )

Höst






My name is boris and i like potato

I like food... Detta är för att sukta dig shibbbeeeee mwoahahahaha




Vanlig svensk hederlig pyttipanna MUMS





Tunnbrödrulle mieochyammi special.. mördande gott! mmmmmm


Satuday morning

Vaknade imorse och kändes som om jag typ hade blivit bortförd under natten där utomjordingar gjort experiment på mig och sedan slängt mig tillbaka... var såååå trööttt OCH SJUKT HUNGRIG!! Det tar på krafterna och bara försökskanin åt utomjoringarna. Så upp och hoppa snabbt och jag följde me Mie till skhlm där vi skulle möta mamma. SNABBT till mathörnan och entrecote med pommed och beasås MHMMMMM thats what im talking about!!!

Efter det gick vi runt lite, and so on.. Kom hem och slängde mig i soffan.. Tror det har gått cirka tre timmar sen jag kom hem och tänkte att det är dags och röra på fläsket lite.
BOJKOTTA PLUGGET FOR THIS WEEKEND. NO ENERGI AT ALL



Yeah thats what im talking bout... mMmMMMMmmMMMmmm







Olala kolla vilka snyggingar



Boris och Olga på besök haha



///Yasmin

goodbye

It has come to an end of an area.. my sweet dear friend..
We´ve been trough so much but its time to let go. I will never forget you.




mwoa




Yeeyyy jag har hittat mitt USB! =)

=)

friday-wish-for-friendster-63.gif


Skönt!!

Ooh vad skönt det känns! Kom precis hem från skolan och har talat med min lärare i FEA. Jag var så säker på att om man inte skulle klara kalkyleringsdelen på provet så skulle man få underkänt i hela ämnet, men så ligger det inte till! Det finns ju flera moment i kursen och kalkyleringen är ett delmoment. Alltså ska jag försöka att fokusera mig på att klara den teoretiska delen så bra som möjligt och göra min presentation på måndag supebra! =D Med det sagt kan jag lämna det jäkla provet bakom mig (nästan iaf hehe)

Solen lyser starkt idag med, varmt och härligt. SKa försöka att inte stressa och timplugga idag utan faktiskt ge mig tiden till att få koppla av med. Funderar på en promenad nu när solen är framme.

Ser inte ut som att det komma hända något speciellt ikväll wow what a surprise!!
Helt ärligt, måste göra något med den sociala delen av mitt liv. Men jag är så himla bra på att komma med ursäkter ibland. Detta är, tror jag vad som skulle vara ett ultimalt sk "liv" Aningen har man jobb/skola eller bägge delarna. Man tränar regelbundet. Eller går på något instrument, dansgrupp, teatergrupp. OCH inget jag har inte tid! För det är fakiskt så jävla mycket bullshit!! Och så familj/vänner som man petar in på helgen eller ngt...
Det är nog en sund och bra balans av många områden som fyller det mänskliga behovet!



Utvecklinge av trädet vid skolan =)







///Yasmin


modern

Okej. Ska se om detta funkar. Jag skriver nämligen från mobilen. Vilket verkar vara en självklarhet för många. Har surfat på mobilen men aldrig skrivit på facebook eller så. Ok det här räcker för jag hatar min mobil.

RSS 2.0