Onsdag

Är hemma nu iaf.. har varit en sväng i  SKHLM centrum och köpt ballerina skor... Eftersom mina fötter typ har växt(!!) på bredden dessutom hahahah! Så jag tror det är dags för mig att inse att det är adios med alla mina skor nästan.. kommer ta mig en evgihet att samla upp min skoarme igen haha! =(

Nu ska jag bara ta det lugnt.. vara hemma och fixa och trixa här.. mina naglar gör mig galen.. måste måla om dom varje dag för naglarna skivar sig och färgar lossnar URK!!! =/

Har handlat mat idag igen hoho.. Mie är på väg hem nu så ska väl börja med att sätta igång med maten också. Det har blivit på tok för mkt ute mat på sista tiden, äter ute varje dag och pengarna blir bortspolade i toaletten.... boktavligt talat lol! ;P

///Yasmin




It´s all about the bling!


Musik <3






Oh dear looord!

Hahha guuud vad trött jag är!! Min nya filosofi är att försöka gå upp så tidigt som möjligt, utnyttja hela dagen och soltimmarna och lägga sig tidigt.. det går sådär. Idag var jag inte uppe förns tio men var väääldigt trött från igår då jag hade en SUPER DAG =D

Men jag har iaf hunnit med att umgås med Sille, eftersom hon sov över juh hihi, jag har pluggat matte, städat lite, ringt skatteverket och sen beställt nya linser. Jag har räknat kassorna, Nu har jag precis klivit ur duschen och ska fixa mig. Men först måla naglarna! =) Ska möta upp E en snabbis innan salsa kursen.

Sen messade Angelika mig (Johanna och Angelika är två tjejer som jag träffat genom salsan och vi går ut och dansar mkt, dålig uppdatering i know!!) och dom ska jag också träffa en snabbis efter salsan.. för min kurs slutar 19 och deras börjar 20.

Klockan är tre och det känns som att mkt har gjorts och att mkt kommer att göras!

Puss och kram!
///Yasmin





Bjussar på en "gammal" bild från i vintras =)


Måndag!!

0600 Väcklarklockan ringer

kl0815 möter upp E och vi åker in til stan och pluggar matte

kl1100 lägger vi ihop matten och går runt på stan lite innan det är dags för E att börja jobba

kl1245 Möter upp söta Karro för en lunch/fika

kl1300 ringer och säger hejdå till pappa en sista gång (åker till Irak)

kl1500 åker hem, Huda ringer mig när jag är i Liljeholmen, det visar sig att hon är i Alvik, väntar på henne i 10 minuter sen bär det av till fruängen och lite mathandling på Vivo

kl1630 Hemma och lagar mat med Huda, äter och efter det blir vi trötta och på lägger oss hahah

kl1830 silvija ringer och är framme i segeltorp

Efter det så tar vi det bara lugnt och lyssnar på musik och babblar och skrattar haha!

kl2015 tar bussen in till stan och dansar saaaalsa! ;)

kl2315 Heeeeelt slut efter dans och hem och sova, silvija sover över! =D

kl0040 God natt!






Måste ju bara säga att jag HELT KLART diggar Hudas sk fickspegel som hon brukar bära med sig i väskan, Looooool skrattar lika mkt varje gång ;P


Musik <3








aaah kookkoo

Okej: Ny vecka, nya tag!
I Helgen gjorde jag mitt allra första högskoleprov. Det gick väl sådär antar jag, men bättre än vad jag hade hoppats. Det är nog inte så jäkla svårt det där provet ändå om man tänker efter haha inte för att jag menar att jag kommer att sätta en 2.0 men om man pluggar till det så kan man nog få bra poäng??
Men jag satt iaf dära som om jag spelade på ngt V75 och tippade hahahahahah

Resten av helgen har det varit att softa. Har träffat Sille lite granna, och sen var vi uppe en sväng hos mormor och morfar på söndagen.

Igår fick jag tillbaka mitt provresultat och det blev ett Godkänt iaf så jag är nöjd! Men det jag inte förstår är vrf jag alltid ska vara 1-2 poäng ifrån ett bättre snäpp?! Jag var 1.5 päng ifrån VG.. så jävla surt hahahhha men men G är det stora målet!!

Sen satt jag kvar i skolan och pluggade, stack till vårberg efter det, svängde förbi sille för en kopp kaffe och tränade sen i det nyöppnade gymmet i Vårberg. Vi hade ju tänkt teckna årskort där. Men tror inte det blir så för min del faktiskt för mkt... jag vet inte.. hej vi är människor som aldrig sett en tjej i hela våra liv anda där tror jag. hahaha men men det var värt ett försök!

Åkte hem, laga lite mat. Satt o babbla med pappa i uterummet... hmm räkna lite matte..kolla på tv o babbla i tel... det var typ resten av min dag..

OOOOH  frödinge kladdkaka med grädde vad gooootttt!!! kkkookkooooo


///Yasmin

Baby lets go!

Är inte min tid när det gäller matten asså. Har verkligen gått PISS PISSS PISS den senaste månaden. Har inte haft ngn ork och ingen motivation what so ever. Får verkligen se hur det har gått på provet som jag gjorde i början av veckan.

Tiden går så jävla snabbt att det är läskigt. Har all tid i världen för allt men känner att det inte räcker till. Klockan är 4 och det enda jg har hunnit med idag är att sitta och gråta för att jag inte klarar av matteuppgifterna och träna lite. wow. kommer verkligen vinna nobelpriset i den här takten.

Sen när jag tog bussen från SKHLM, och tittar upp, nej men då självklart har jag suttit och spelat och åkt förbi min busshållplats och är framme i Fruängen!?!??! wtf!!! hahah aaaaaja bara sitta och frysa ihjäl i en halvtimme da. vart fan i helvete kom detta skitväder ifrån??

aaa idag är det verkligen en surpuppe dag och då får det va så!
är rätt så trött i benen faktiskt. det känns bra iaf.

Jusste o sen när jag köpte paj från donken så skulle ju all sylt ramla över hela mig och väskan.
så fick gå omkring med massa fläckar på byxorna också.

blev ett uppehåll i skrivandet, snackade med dadilito.. asså sherin... va bara glad att du varit borta i ett år, jag tror att du kommer få en överdos av drama när du väl kmr hem igen. tror sånt är väldigt lätt att  glömma när man väl varit borta från det!!!!!

looooooooooooooooooooooord hahahahahha

ha en super helg!!
puss o kram
///Yasmin

RSS 2.0